Dagen efter



Lugnet har åter lagt sig. Släktingarna har återvänt tillbaka hem och vi pustar ut efter helgens ståhej. Gårdagen var det fullt stå hela dagen. Juniorette klarade av dagen med bravur. När det kom till presenter så var det som vanligt pappret och snörena som var mer intresssanta än innehållet.



Men visst är det kul att få en egen bil när man fyller ett! En klart hit!


Söndagen har förövrigt gått i trädgårdens tecken. Det har klippts gräs och planterats blommor. Några av aktiviteterna (läs gräsklippningen) var sådana där måste saker som vi skjutit på en eller ett par veckor för mycket. Men när man var igång med gräsklipparen var det skönt att få sin dos av mentalavkoppling i en timme, dessutom ser tomten numer ut som den tillhör ett fungerande hem än ett ödehus... :-)

Kommentarer
Postat av: Berit

Vilken fantastisk bild på när Juniorette öppnar sina paket!

Hon är fantastiskt söt!

2009-08-30 @ 21:00:49
URL: http://kletskiten.wordpress.com
Postat av: Förortsfarsan

Den är helt klockren! Snören och papper är det som gäller. Skule vara billigt om det håller sig så i fortsättningen oxå...



Tack! Det är så att juniorette med största säkerhet den sötaste ungen i hela världen, om inte kanske till och med universum. :-)

2009-08-31 @ 11:21:58
Postat av: Berit

Ledsen att behöva rätta dig där:

Hon är fantastiskt söt, men Bobben är ännu fantastiskare sötare! :-)

2009-08-31 @ 21:01:28
URL: http://kletskiten.wordpress.com
Postat av: Förortsfarsan

Jag tror du missförstått... Ta dig en ordentlig titt på bilderna så inser du varför juniorette är sötast i hela universum, spegel, stjärnstopp! :-)

2009-09-02 @ 11:27:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0