Kompis

Jag har tidigare skrivit om kompis och hans funderingar på att skita i sitt jobb och istället ta papaledigt ett par månader. Kompis har inte blivit så schysst behandlad på sistone av sina chefer. Det är väl därför även han ruttnade tillslut (liksom jag gjorde för åtskilliga år sen...).

Han stegade upp til sin närmaste chef och meddelade att han pågrund av omständigheterna tänkte ta föräldraledigt ett par månader. Men den gubben gick inte.
Chefen som är kvinna(mor till flera barn) och manshatare...(skojjar inte) tyckte att det skulle han absolut inte få göra! Nä,nä,nä... Kompis skulle få knega kvar vare sig han ville eller inte...



Kompis var redo för kontring och meddelade då att facket skulle tillkallas och dessutom blanda in högre chefer... Då blev det plötsligt annat liv på kossan, klart han skulle få föräldraledigt!

Så var det nu klappat och klart med kompis föräldraledighet som startar på måndag, GRATTIS!

Kompis ska nu se över lite utbildningar och arbetsmöjligheter, men det har han åtskilliga månader på sig att göra. För tillbaka till Slickauppåtsparkaneråt AB ska han inte tillbaka till så sant jag heter Förortsfarsan!  


Kommentarer
Postat av: Jessica

Kikar in, såg din adress på FL

2009-09-24 @ 19:40:28
URL: http://metrobloggen.se/fitmom
Postat av: Förortsfarsan

Kul att du kikade in, hoppas du stannar kvar... :-)

2009-09-25 @ 14:10:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0